Spandoek frame

Spandoek
aanleverspecificaties

 

Om tegenvallers in de toekomst te voorkomen hanteren de professionele en grotere printbedrijven een aantal eisen wat betreft aanleverspecificaties en dtp.

 

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Bestanden

De bestanden worden uitsluitend geaccepteerd wanneer deze in een PDF, TIFF of Jpeg bestand worden toegestuurd. Andere soorten bestanden worden niet geaccepteerd.

Resolutie

Zij vragen u uw bestanden voor hoge resolutie prints in 100 DPI aan te leveren. Voor groot formaat prints (op eindformaat) vragen zij u uw bestanden in minimaal  50 DPI aan te leveren.

Verhouding

Het bestand in verhouding opmaken. Bij voorkeur 10% of 100% van het uiteindelijke formaat.

Volvlakkleuren

Maak gebruik van het PMS kleurenpalet en vermeld vervolgens de PMS soort en nummer.

Teksten

De teksten wordt u gevraagd om te zetten naar lettercontouren. Vervolgens vertalen zij deze kleuren  naar CMYK opbouw, waarmee ze de PMS kleuren zo goed mogelijk benaderen.

Levervoorwaarden

Ze accepteren maximaal 10% afwijking ten opzichte van aantal, formaat, gewicht en kleur.

Mocht u de bestanden toch anders aanleveren dan  genoemd in de aanleverspecificaties kan dit leiden tot een prijsaanpassing en verlenging van de leveringstermijn. Voor het aanleveren van nieuw(e) bestand(en) na het ontvangen van de orderbevestiging worden vaak extra kosten in rekening gebracht. Tevens worden er extra kosten verbonden aan het wijzigen van het factuuradres na uitleveren van de producten.

Let op

Zorg er altijd voor dat er geen drukwerkmarkeringen zoals paskruizen en snijtekens in het document plaatsen. Opmaak op netto (schoon) formaat aanleveren.

Eventueel verzorgen verschillende full service sign- en printbedrijven ook de DTP of kunnen zij een creatief  ontwerp voor u verzorgen. Ook voor deze werkzaamheden worden extra kosten in kaart gebracht.

Contact Offerte aanvragen