Spandoek frame

Info over spandoek frames

Bekijk hier alle info over spandoekframes

Spandoekframe

De aanvraag van een spandoek en/of frame vindt bij de meeste printbedrijven over het algemeen per telefoon en of mail plaats. Het personeel op het kantoor verwerken vervolgens de bestelling voor u tot een order met prijsopgaaf. 

kleurenprinter

Om tegenvallers in de toekomst te voorkomen hanteren de professionele en grotere printbedrijven  de volgende eisen wat betreft aanleverspecificaties en dtp

495

Bij het bestellen van één oef meerdere spandoeken bepaalt u naast de keuze van het materiaal ook de gewilde afwerking.

shell toren

Groot of klein? Geen probleem, veel printbedrijven bieden de mogelijkheid om u spandoek op elk gewenst formaat te printen. Zowel voor indoor als outdoor zijn meestal alle formaten spandoeken mogelijk.

reclamedoek

Wat betreft bevestigingsmaterialen voor uw spandoekframe leveren vele printbedrijven o.a. damwandsteunen, muursteunen en schoren. Voor de bevestiging van uw spandoek in een frame leveren zij verschillende soorten spanelastieken.

geveldoek

Uw spandoeken kunnen in zowel in zwart/wit als kleur worden geprint. Tegenwoordig beschikken de meeste printbedrijven over hoogwaardige apparatuur die in perfecte kleuren kan printen.

ontwerpfase

De productie en levertijd kan per printbedrijf verschillen. Veel printbedrijven bieden zowel de mogelijkheid van een normale levertijd als een snel service.

foto op doek

Voor uw banners heeft u keuze uit meerdere hoogwaardige materialen. Vaak wordt er voor een spandoek gebruik gemaakt van Frontlit. Dit materiaal is zeer sterk, goed opvouwbaar en makkelijk schoon te houden. Perfect doek dus voor buiten spandoeken. Voor spandoeken voor binnen gebruik kunt u ook kiezen voor mesh doeken, zeildoeken of canvas doeken.

570

U kunt op voorhand al een bestand, ontwerp of afbeelding hebben die u wilt laten drukken op een spandoek. Heeft u nog geen bestand? Geen probleem. Verschillende print-bedrijven beschikken over een eigen studio met creatieve werknemers die hulp en ondersteuning bieden bij DTP en het ontwerpen van uw spandoek.

true-11

Spandoeken kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk aan een reclame spandoek, outdoor, indoor, stickers, expo/standbouw, retail, lichtbakken en boxletters.

tuinafscheiding doek

Een spandoek is een zeer effectieve manier om reclame te maken of een andere boodschap te communiceren. De kwaliteit van het spandoek is echter heel belangrijk.

475

Tegenwoordig staat de klant steeds meer centraal en wordt de service van de klant continu geoptimaliseerd. Er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te stellen en te behouden. Niet meer weg te denken is de service van verzending en transport.

true-33

Bent u nieuwschierig naar een aantal voorbeelden hoe spandoeken (met of zonder frames) effectief kunnen worden ingezet? Kijk dan hier.

frame5x3

Bent u nieuwschierig naar een aantal voorbeelden hoe spandoeken (met of zonder frames) effectief kunnen worden ingezet? Kijk dan hier.

vrijstaand frame

Hier vindt u alles over de buizenframes  die u kunt gebruiken voor de bevestiging van spandoeken.

Contact Offerte aanvragen