Spandoek frame

Spandoek
kleur

Kleur of zwart/wit spandoek

Uw spandoeken kunnen in zowel in zwart/wit als kleur worden geprint. Tegenwoordig beschikken de meeste printbedrijven over hoogwaardige apparatuur die in perfecte kleuren kan printen.

kleurenprinter

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Zwart/Wit spandoeken

Zwart/wit spandoeken zijn over het algemeen goedkoper dan kleuren prints. Echter is zwart/wit niet zo eenzijdig als u denkt. Er zijn talloze variaties mogelijk om contrasten te bewerkstelligen met enkel de kleur zwart op een wit doek. Daarbij bestaat er een aanzienlijk verschil tussen de toonkleur zwart bij de ene printer en de andere. Vraag hier altijd na bij uw printer. Het ene zwart is het andere niet.

Kleuren spandoeken

Tegenwoordig is het bijna altijd mogelijk om  uw print in de gewenste kleur te printen. Sommige bedrijven beschikken over een 5 meter brede VUTEk GS5000r printer die uw spandoek in full color kan printen. De kwaliteit is Full color printer dan uitmuntend en uiterst betrouwbaar. Deze printer levert briljante kleuren en heeft een hoge productiesnelheid; alle eigenschappen wat deze printer in het vijf meter segment van UV-printers tot de beste prijs/kwaliteit verhouding maakt voor de klant.

Contact Offerte aanvragen