Spandoek frame

Spandoek
verzending

Tegenwoordig staat de klant steeds meer centraal en wordt de service van de klant continu geoptimaliseerd. Er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te stellen en te behouden. Niet meer weg te denken is de service van verzending en transport. In de printwereld bieden verschillende printbedrijven verzending en transport aan om o.a. spandoeken en frames bij de klant te bezorgen. Het koerierswerk kan uit handen worden gegeven of de bedrijven leveren zelf hun producten. Voor producten als een spandoek en frame wordt er vaak een koerier besteld.

Spandoekframe

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Mijn onderneming is door de hele winkelstraat eindelijk goed zichtbaar door gebruik te maken van een spandoek.

Joost Groot- Winkelmanager

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING

Logistiek

Om te zorgen dat alle verzendingen voorspoedig verlopen komt een knap staaltje logistiek kijken. Doordat de bedrijven werken met vele verschillende materialen, van zowel klein als groot formaat, vraagt dit om een goede samenwerking tussen hun logistieke afdeling en de verschillende transporteurs waar zij mee samenwerken. U wilt natuurlijk dat uw order zonder beschadiging en vertraging bij u of uw klant wordt bezorgd. Voor vele bedrijven is een hoog gestelde prioriteit om elk product met de juiste verpakking te vervoeren waardoor een order succesvol wordt afgeleverd.

De transporteurs bieden u en uw klant verschillende mogelijkheden van verzending dat het mogelijk maakt een order op een gewilde datum en/of tijd af te leveren. Een mogelijk andere optie is om uw pakket op te halen bij het desbetreffende printbedrijf. Enkele printbedrijven kunnen u volledig ontzien, zo kunnen zij uw orders sorteren per klant en/of winkel, verpakken en vervolgens verzenden.

Contact Offerte aanvragen