Spandoek frame

Spandoekframe
soorten

Om uw spandoek inzetbaar te maken, op welke manier dan ook, heeft u keuze uit een aantal soorten spandoekframes. De spandoekframes zorgen ervoor dat u spandoek mooi kan worden opgespannen in een stevig frame. Een spanframe kan in verschillende types worden onderverdeeld. De meeste printbedrijven leveren naast ronde buizen frames ook andere soorten spandoekframes. Denk aan: driehoeksframes, kabelframes, platte muurframes en spandoek frames die op grote hoogte geplaatst kunnen worden door middel van een liftsysteem. De frames met spandoeken kunnen vrijwel overal worden ingezet en bevestigd. Denkt u bijvoorbeeld aan gevels, bouwgronden, exposities en benzinestations.

De meeste spandoekframes worden gemaakt van 42 mm aluminium (zware kwaliteit) en worden geleverd inclusief spandoek en spanelastieken. Normaal gesproken wordt het spandoekframe standaard als bouwpakket afgeleverd en kan deze met behulp van de bijgeleverde instructies, muursteunen (voor houten, stenen of betonnen muren) en inbussleutel in elkaar worden gezet.

Spandoekframe

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Mijn onderneming is door de hele winkelstraat eindelijk goed zichtbaar door gebruik te maken van een spandoek.

Joost Groot- Winkelmanager

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING

Soorten spandoekframes

frame5x3

Hangend spandoekframe

Uitvoering      Hangklaar frame

Materiaal        A-klasse aluminium buisframe

Montage          Voor tegen een vlakke wand  (damwandprofiel ook mogelijk)

Afmeting        Diverse afmetingen mogelijk

De hangende spandoek frames zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met een diameter van 42,3 mm. De koppelingen en muurpluggen ter bevestiging van het spandoek frame zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Houd bij het bestellen van een spandoek voor in het spandoek frame rekening dat een doek rondom 10 cm kleiner dient te zijn dan de binnenmaat van het frame. Bijvoorbeeld bij een spandoek frame met een binnenmaat van 4 x 4 meter besteld u een spandoek van 380 x 380 cm.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van stormfix spanners, met deze spandoekspanners geldt een elastieken spanafstand van  2 cm. kleiner rondom het spandoek frame.

vrijstaand frame

Vrijstaand spandoek frame

Uitvoering      Direct plaatsbaar frame

Materiaal        A-klasse aluminium buisframe

Montage         Voor op een harde ondergrond

Afmeting        Diverse afmetingen mogelijk, vanaf 150 meter hoogte

Een vrijstaand spandoek frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium met een diameter van 42,3 mm. De bouten om het frame in elkaar te zetten worden bijgeleverd.

Houd bij het bestellen van een spandoek voor in een vrijstaand spandoek frame rekening dat een doek rondom 10 cm kleiner dient te zijn dan de binnenmaat van het frame. Bijvoorbeeld bij een spandoek frame met een binnenmaat van 4 x 4 meter besteld u een spandoek van 380 x 380 cm.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van stormfix spanners, met deze spandoekspanners geldt een elastieken spanafstand van 2 cm. kleiner rondom het spandoek frame.

vrijstaande spandoek frames zijn uitermate geschikt om te worden ingezet bij evenementen, bouwprojecten en bijvoorbeeld reclame langs de weg. Met een vrijstaand spandoek frame kunt u makkelijk de hoogte in. Tevens zijn ze goed te verplaatsen waardoor u ze flexibel kunt inzetten.

losstaand frame

Losstaand spandoek frame

Uitvoering      Direct plaatsbaar frame

Materiaal        A-klasse aluminium buisframe

Montage         Voor op een harde ondergrond

Afmeting        Diverse afmetingen mogelijk

Een losstaand spandoek frame wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een diameter van 42,3 mm.

Houd bij het bestellen van een spandoek voor in een losstaand spandoek frame rekening dat een doek rondom 10 cm kleiner dient te zijn dan de binnenmaat van het spandoek frame. Bij een spandoek frame met een binnenmaat van 4 x 4 meter besteld u bijvoorbeeld een spandoek van 380 x 380 cm.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van stormfix spanners, met deze spandoekspanners geldt een elastieken spanafstand van 2 cm. kleiner rondom het spandoek frame. U spandoek kan hierdoor dus een groter formaat hebben dan bij de normale doekspanners.

Toepassen losstaand spandoek frame: losstaand spandoek frames zijn uitermate geschikt om te worden ingezet bij evenementen, bouwprojecten en bijvoorbeeld reclame langs de weg. Met een vrijstaand spandoek frame kunt u makkelijk de hoogte in. Tevens zijn ze goed te verplaatsen waardoor u ze flexibel kunt inzetten.

losstaand frame

Staand driehoek spandoek frame

Uitvoering      Direct plaatsbaar frame

Materiaal        A-klasse aluminium buisframe

Montage         Bij voorkeur op een harde ondergrond

Afmeting        Diverse afmetingen mogelijk, vanaf 150 meter hoogte

Een staand driehoek spandoek frame wordt gemaakt van geanodiseerd / weerbestendig aluminium 48 x 3 mm. De bouten om het frame in elkaar te zetten en ondergrond platen worden bijgeleverd.

ij het bestellen van een spandoek voor in een staand driehoek spandoek frame moet u rekening houden dat een doek rondom 12 cm kleiner dient te zijn dan de maat (binnenmaat) van het frame. Bij een staand driehoek spandoek frame met een binnenmaat van 5 bij 4 meter besteld u een spandoek van 476 x 376 cm.

Kiest u voor een andere soort spandoek bevestigingsmateriaal, de stormfix spanners, dan kunt u een kleinere spanafstand rekenen van slechts 5 cm.

staande driehoek spandoek frames worden voornamelijk buiten ingezet en ziet u veel terug bij bouwgronden en langs snelwegen. Door de driehoek kunt u meer informatie communiceren en heeft u een breder bereik.

losstaand frame

Container spandoek frame

Uitvoering      Direct plaatsbaar frame

Materiaal        A-klasse aluminium buisframe

Afmeting        580 x 270 cm frame, spandoek 570 bij 260 cm

Een container spandoek frame wordt gemaakt van aluminium buizen met een diameter van 48,3 mm. De bouten om het frame in elkaar te zetten en te bevestigen aan de container worden meegeleverd.

Bij het bestellen van een spandoek voor in een container spandoek frame moet u rekening houden dat een doek rondom 5 cm kleiner dient te zijn dan de binnenmaat van het frame. Zo moet een spandoek bij een container spandoek frame met de binnenmaat 580 bij 270 cm meter een afmeting hebben van 570 bij 260 cm.

Container spandoek frames zijn ideaal voor tijdelijke buitenreclame of bouwlocatie reclame.

Contact Offerte aanvragen