Spandoek frame

Spandoek
aanvraag

Vraag snel uw spandoek aan

De aanvraag van een spandoek en/of frame vindt bij de meeste printbedrijven over het algemeen per telefoon en of mail plaats. Het personeel op het kantoor verwerken vervolgens de bestelling voor u tot een order met prijsopgaaf.

Na het maken van een order wordt deze met de bijbehorende bestanden doorgestuurd naar de studio. Voordat de studio de order naar de printers stuurt controleren zij ze op juistheid en aanleverspecificaties. Mocht er iets iet kloppen dan wordt er contact met u opgenomen. Na goedkeuring van de prijsopgaaf door u wordt het printproces gestart en kan het printbedrijf u een indicatie geven van de levertijd.

ontwerpfase

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Het bestellen van spandoeken en de bijbehorende accessoires verloopt altijd soepel en snel.

Maaike van Dam - eventmanager

Vanaf

€75,00

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING

24/7 service

Wilt u 24/7 de mogelijkheid hebben om uw spandoek snel en zelf te bestellen? Verschillende print/druk bedrijven bieden deze service. Vaak beschikken ze over een volledig geautomatiseerd uploadprogramma die u de mogelijkheid geeft om zelf uw order te kunnen plaatsen en uw files te kunnen uploaden. Vervolgens voert dit programma een complete filecheck uit om op deze manier het beste uit uw spandoek te halen.

De website www.onlineprintwerk.nl biedt deze 24/7 service

Contact Offerte aanvragen