Spandoek frame

Spandoek
soorten

Spandoeken kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk aan een reclame spandoek, outdoor, indoor, stickers, expo/standbouw, retail, lichtbakken en boxletters.

Maak hieronder kennis met de vele spandoek soorten.

Spandoekframe

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Mijn onderneming is door de hele winkelstraat eindelijk goed zichtbaar door gebruik te maken van een spandoek.

Joost Groot- Winkelmanager

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING

Indoor spandoeken

Ook voor indoorprojecten kan een veelzijdig printbedrijf u van al uw behoeften voorzien. Vernieuw uw kantoor, winkel, showroom of bedrijfspand en creëer een eigen sfeer en uitstraling met hun uitgebreide assortiment. Personaliseer uw wanden door de identiteit van uw bedrijf te communiceren in het interieur.
Naast het volledige assortiment beschikken deze bedrijven over alle kennis en vakmanschap waarmee zij gemakkelijk een complete make-over realiseren.

Outdoor spandoeken

Een vakkundig printbedrijf biedt u vaak vele verschillende mogelijkheden en materialen voor outdoor advertising/ communicatie. Gepaard met deskundig advies van hun gecertificeerde monteurs is een geweldig eindresultaat dat indruk maakt verzekerd.

Complete signing, vlaggen, banners, steigerdoeken, lichtreclame, beachflags, spandoeken en banieren zijn een van de vele mogelijkheden waarin zij u kunnen voorzien.

Folie/stickers spandoeken

Een eerste indruk is doorslaggevend, zo ook voor de klant. Daarom is het van belang op te vallen in de ogen van de consument. Door middel van een duidelijke communicatie-boodschap prikkel je hen en beïnvloed je hun aankoop beslissing. In de retailbranche prikkel en beïnvloed je door te zorgen voor een strakke presentatie.  Een full service sign- en printbedrijf adviseert, produceert en monteert veelvoorkomende POS producten als spandoeken, raamstickers, plafondkaarten, indoor banners, floorgraphics, topkaarten, lichtreclame, kliklijsten, interieuraankleding, displays, rollbanners, vlaggen en masten, magneetfolie, signing, detectiepoorthoezen, posters, kiosk vlaggen en stoepborden.

Expo en standbouw spandoeken

Een visuele aankleding en presentatie geeft een beurs, show, tentoonstelling of expositie een extra toegevoegde waarde. Met de juiste materialen en producten weet u de juiste potentiële en huidige klanten te bereiken. Een professioneel printbedrijf voorziet de klant graag van deskundig advies om het beste uit een expo en/of standbouw te halen. Zo helpen hun professionals u graag met de communicatie van uw bedrijfsidentiteit, mentaliteit en sfeer.

Veel voorkomende producten in de beurs, expo en stand-bouw branche waarvoor de professionele printbedrijven met een montageteam de montage kan verzorgen zijn rollbanners, displays, voile of gordijnen, lampenkappen, floorgraphics, wand- en plafondbekleding, indoor banieren, decodoek in frame, sign-systemen, X-board displays en meubilair, magneetfolie en lampenkappen.

Retail spandoeken

Een full service sign- en printbedrijf houdt zich tevens vaak bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van folie/stickers. Zo kunt u denken aan het beplakken van auto’s en bussen maar ook ieder interieur kan worden voorzien van prachtige, op maat gemaakte, gepersonaliseerde folie/stickers.

Lichtbakken spandoeken

Deze vorm van lichtreclame is een welbekend traditioneel communicatiemiddel dat zijn nut heeft bewezen. Voor buiten of binnen gebruik, met of zonder LED verlichting, standaard of specifieke soorten en maten; een printbedrijf met full service kan dit vaak voor u realiseren.

Boxletters spandoeken

Boxletters worden ook wel doosletters genoemd. Deze vorm van reclame is een mooie, creatieve en duurzame manier. Met eventuele creatieve inbreng kunt u uw onverlichte of verlichte aluminium letters laten personaliseren dat voor een extra verrijking van uw (bedrijfs)pand zorgt.

(Reclame)Spandoeken

Sterk en direct je boodschap weergeven doe je met een reclame spandoek, die tegen relatief lage kosten kan worden gerealiseerd. Een banier is dé oplossing om reclame te maken en kan worden ingezet voor communicatie- en marketingacties. Tevens kan een spandoek dienen als decoratiemateriaal om evenementen, beursstands, showrooms en winkels een persoonlijke uitstraling te geven.

SpandoekenFrames

De veelzijdige printbedrijven bieden u ook meerdere soorten frames voor zowel indoor als outdoor projecten. Zo is een reclameframe de meest populaire vorm van buitenreclame. Alle frames zijn geschikt voor meerdere soorten reclame uitingen zoals seizoensgebonden reclame, tijdelijke acties en permanente reclame.

De diversiteit in frames is zeer breed. Naast de standaard ronde buizenframes bestaan er ook kabelframes, driehoeks frames, platte muurframes en zelfs frames die met een lift systeem op grote hoogte worden geplaatst.

Contact Offerte aanvragen