Spandoek frame

Spandoek
voorbeelden

Zoals u hier onder ziet is er van alles mogelijk op het gebied van spandoek en frame. Bedrukte Spandoeken zijn er in verschillende vormen en maten. De banners kunnen voor zowel toepassing binnen en buiten gemaakt worden. Er zijn geveldoeken. Ook kunt u kiezen voor een doek op poten. Deze zijn zeer geschikt voor evenementen, congressen, productlanceringen, beurzen en presentaties. Deze vorm van bedrukte banieren heeft het voordeel dat ze eenvoudig te monteren zijn, compact zijn en dus makkelijk inzetbaar zijn. Ze bestaan uit een stok en een grondbevestiging.

Spandoekframe

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Eventueel blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Mijn onderneming is door de hele winkelstraat eindelijk goed zichtbaar door gebruik te maken van een spandoek.

Joost Groot- Winkelmanager

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING
vlaggen

Vlaggen

Vlaggen zijn erg handig voor subtiele reclame in een stad, of als wegwijs naar een bepaalde winkel of evenement.Vlaggen en banieren zijn meestal in meerdere formaten leverbaar. Denk aan en breedte tot 1 meter en een lengte vanaf 30 cm tot 1,5 meter. Ze kunnen van elk
beschikbaar materiaal worden gemaakt.

foto op doek

Foto op doek

Een foto op doek kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Denk aan versieringen, reclame uitingen of de bekleding van een pand (bijv tijdens werkzaamheden of tijdens een speciaal evenement.) De foto op doek zijn voornamelijk in grote formaten leverbaar. Wanneer het gaat om een foto op doek voor buiten dan is geen formaat te gek (denk aan het grootste kunstproject van Nederland) Een foto op spandoek kan in elk gewenst materiaal geleverd worden.

tuinafscheiding doek

Tuinafscheiding doek

Een tuinafscheiding doek kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo kan een tuinafscheiding doek dienen als scheidingswand, versiering, sfeerbekleding of simpelweg als een wand. De wandspandoeken zijn in zowel groot als klein formaat leverbaar. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Qua materiaal is voor frontlit en mesh geschikt.

reclamedoek

Reclamedoek

Met een reclame doek kunt u op een zeer effectieve manier reclame maken. Bijvoorbeeld als reclame langs de snelweg of als aankondiging van een project. Echter kunnen reclamedoeken ook als wegwijzer of informatiebord worden gebruikt op bijvoorbeeld festivals. Een reclame spandoek kan in zeer groot formaat worden geleverd. Qua materiaal is voor frontlit en mesh geschikt. Wilt u uw reclame doeken mooi strak presenteren denk dan aan de optie reclamedoek in frame!

geveldoek

Geveldoek

Een geveldoek is zeer nuttig als uw een winkel voor langere of kortere tijd wil laten opvallen of juist werkzaamheden wil verbergen. Bij gevelbanieren geldt dat ze in zeer groot formaat kunnen worden geleverd. Omdat geveldoeken voornamelijk buiten worden gebruikt is frontlit materiaal het meest geschikt.
doek voor hekwerk

Doek voor hekwerk

Een doek voor hekwerk kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Denk aan reclame uitingen, versieringen, of bekleding (bijv tijdens werkzaamheden of tijdens een speciaal evenement). Doeken voor hekwerk zijn voornamelijk in grote formaten leverbaar en kunnen in elk gewenst materiaal geleverd worden.

doek voor hekwerk

Bouwhek spandoek

Een bouwhek spandoek wordt voornamelijk ingezet ter afscherming van een bouwplaats. Maar kan ook worden gebruikt al reclame uitingen, versieringen, of
bekleding (bijv tijdens werkzaamheden of tijdens een speciaal evenement). Bouwhek spandoeken zijn voornamelijk in een aantal standaard maten leverbaar. Daarnaast zijn ze in elk gewenst materiaal leverbaar.

Contact Offerte aanvragen